1- во меѓународно биенале на минијатурни графики и цртежи - Битола 2023

Известување

15 Ноември 2023 Офицерски дом - КИЦ Битола Отвори го документот за повеќе информации

КАТЕГОРИЈА

Ликовно галериска дејност

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

20 November 20:00 - 20 November 00:00 2020

Scroll to Top