62 - то Издание на „Државниот натпревар за ученици и студенти по музика и балет“

Известување

62 - то Издание на „Државниот натпревар за ученици и студенти по музика и балет“

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

25 Април, 2024

Scroll to Top