Kонцерт на мандолинскиот оркестар при КУД „Стив Наумов“

Известување

Вечер на мандолинскиот оркестар при КУД „Стив Наумов“ Среда 06.07.2023, Свечена сала -Офицерски дом-КИЦ Битола диригент: Мирко Мирковски

КАТЕГОРИЈА

Културно уметнички аматеризам

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

06 July 20:00 - 06 July 21:00 2023

Scroll to Top