Playback театар

Известување

Петок 24.02.2023 Офицерски дом - Свечена сала 19:00 ч. ПЛЕЈБЕК ТЕАТАР

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

24 February 19:00 - 24 February 20:00 2023

Scroll to Top