Tематска вечер

Известување

ИНТЕРФЕСТ- „Три децении културен белег на Битола“09.10.23 Офицерски дом - Свечена сала, КИЦ Битолапочеток во 18.00 ч.

КАТЕГОРИЈА

Посредување во културата

ЛОКАЦИЈА

Офицерски дом

Времетраење на настанот

09 October 18:00 - 09 October 21:00 2023

Scroll to Top