Концерт на Благој Ламњов-кларинет и Петер Тегнер-гитара „Носталична љубов“

Пристигна и официјалниот постер за концертот во Битола на 5 Јуни, 19:00 ч во Офицерски Дом.
– Картите се пуштаат во продажба на 29 Април на mktickets. mk, MkTickets како и на две продажни места на Широк Сокак: ЛитератураМК и Tobacco Brothers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top