Концерт на Димитриј и Давид Стојчевски во Офицерскиот дом

Кога музиката е семејна традиција, а на тоа ја додадеме привилегијата да се едуцирате кај врвни професори кои ја препознаваат Вашата енергија, дарба и посветеност, резултатите се очекувано воодушевувачки. Честики до Димитриј и Давид Стојчевски за синоќешниот концерт, како и на нивните ментори проф. д-р Татјана Божиновска, проф.м-р Билјана Димовска. Битола, може да се надева на нови имиња во светот на класичната музика.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top