Пијано вечер во КИЦ со Стојковска и Петровска

Пренесуваме фото импресии од концертот на Јана Стојковска -пијано, класа на проф.м-р Вера Поповска и Мила Петровска-пијано, класа на проф. Весна Милевска. Чувството дека слушате безвремени ноти, а се работи за ученички на ДМУ Битола, кој допрва ќе ја надоградуваат својата музичка дарба, просто е неверојатно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top