Пијано трио

КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 10 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ

Татијана Петрушевска- обоа

Марјан Милошевски – фагот

Петар Макариевски- пијано

Четврток 27.06

20.00 ч. Офицерски дом-Свечена сала

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top