Филмови синхронизирани на македонски јазик во Кино Манаки

Гледањето филмови синхронизирани на мајчин, македонски јазик, дава далеку поавтентично доживување. Денеска тоа задоволство го имаа

учениците од ОУ Коле Канински, на проекцијата во @Манаки КИНО .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top