Блог

Блог

Изложба со уметнички дела креирани низ работилниците од ученици во проектот “Македонска Креативност: Од Кирилица до Визуелни Уметности”

Синоќа во Кристалната сала на Офицерскиот дом, здружението ЛАТЕРАЛ и авторот на концептот ” Игор Трајковски Фоја, пред присутната публика

Scroll to Top